Vali̇ Özkan, Çalışan Gazeteci̇leri̇n Gününü Kutladı

Spread the love

YOZGAT VALİSİ MEHMET ALİ ÖZKAN, ÇALIŞAN GAZETECİLERİN GÜNÜNÜ KUTLADI

Vali̇ Özkan, Çalışan Gazeteci̇leri̇n Gününü Kutladı
Yayınlama: 08.01.2024
A+
A-
Spread the love

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” dolayısıyla kente görev yapan gazetecilerle bir araya geldi.

Yozgat İl Özel İdaresi Sosyal Tesisinde ulusal ve yerel basın mensuplarıyla bir araya gelen Vali Özkan, gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı. Yozgat’ta devam eden çalışmalar hakkında bilgiler veren Vali Özkan, gazetecilerin sorularını da yanıtladı.

Gazeteciler aracılığıyla il genelinde yaşanan olaylara dair fikir edindiklerini söyleyen Vali Özkan, “Sizlerin sayesinde ilimizi daha iyi tanıyoruz, sahada yapılması gerekenleri daha iyi kavrıyoruz ve bu istikamette yol alamaya çalışıyoruz. Sahada yüreğinizle, ahlakınızla ve vicdanınızla ekmeğinizin peşinde koşan sizler bizlere ışık ve istikamet oluyorsunuz. Bu vesileyle bu görevi ifa eden hepinize şükranlarımı sunuyor, gazeteciler gününüzü kutluyorum.” dedi.

Düzenlenen etkinliğe İl Jandarma Alay Komutanı Albay Necdet Özcan, İl Emniyet Müdürü Recep Tecimer ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nazif Yılmaz da katıldı.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.