Vali̇ Hacıbektaşoğlu Şehi̇t Babasını Ağırladı

Spread the love

SİİRT VALİSİ VE BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ OSMAN HACIBEKTAŞOĞLU, 7 HAZİRAN 2023 TARİHİNDE PERVARİ/DOĞAN KÖYÜ BESTLER DERESİ BÖLGESİNDE ŞEHİT DÜŞEN JANDARMA UZMAN ÇAVUŞ AYDIN CEYLAN’NIN BABASI BEKİR CEYLAN’I AĞIRLADI.

Vali̇ Hacıbektaşoğlu Şehi̇t Babasını Ağırladı
Yayınlama: 04.07.2023
A+
A-
Spread the love

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, 7 Haziran 2023 tarihinde Pervari Doğan köyü Bestler Dereler bölgesinde şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Aydın Ceylan’nın babası Bekir Ceylan’ı ağırladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Osman Hacıbektaşoğlu, şehit babası Bekir Ceylan ve beraberindekilere teşekkür etti. Vali Osman Hacıbektaşoğlu, “Sizler en kıymetlilerinizi, evlatlarınızı vatan için, bayrak için, ezan için toprağa verdiniz. Sizlere büyük bir minnet duyuyoruz. Sizler için ne yapsak azdır, tüm şehitlerimizi rahmetle, şükranla anıyorum. Ruhları şad olsun” diye konuştu.

Valilik makamında gerçekleşen ziyarette şehit babası Bekir Ceylan’a şehidin amcasının oğlu Abuzer Ceylan ve İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Emrullah Büyük eşlik etti.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.