Vali̇ Ergün, Yeni̇ Uşşak Aşevi̇ İnşaatını İnceledi̇

Spread the love

UŞAK VALİSİ TURAN ERGÜN VE BAZI PROTOKOL ÜYELERİ, YAPIMI DEVAM EDEN YENİ UŞŞAK AŞEVİ BİNASI İNŞAATINDA İNCELEMELERDE BULUNURKEN TAMAMLANIŞ TARİHİ VE İNŞAAT SÜRESİNCE BİLGİLER ALDI.

Vali̇ Ergün, Yeni̇ Uşşak Aşevi̇ İnşaatını İnceledi̇
Yayınlama: 19.06.2023
A+
A-
Spread the love

Uşak Valisi Turan Ergün ve bazı protokol üyeleri, yapımı devam eden yeni Uşşak Aşevi binası inşaatında incelemelerde bulunurken tamamlanış tarihi ve inşaat süresince bilgiler aldı.

Uşak Valisi Turan Ergün, inşaatı henüz devam eden yeni Uşşak Aşevi inşaatında incelemelerde bulundu. Burada Uşak Belediye Başkan Yardımcısı ve Uşak Aşevi Yaptırma Derneği Başkanı Hikmet Kahraman’dan inşaat süreci hakkında bilgiler alan Ergün, çalışan işçilerle de sohbet ederek aşevinin önemini ve ne kadar erken biterse o kadar iyi olduğunu belirtti. Vali Ergün’e inceleme çalışmalarında Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Selim Kandemir, Karma OSB Başkanı Coşkun Güngör de eşlik etti.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.