Vali̇ Çeli̇k: “Kadın Ne Kadar Güçlü Olursa, Toplum O Kadar Güçlü Olur”

Spread the love

HAKKARİ VALİSİ ALİ ÇELİK, SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFINA BAĞLI AİLE DESTEK MERKEZİNİ ZİYARET EDEREK OKUMANIN ÖNEMİNE VURGU YAPTI.

Vali̇ Çeli̇k: “Kadın Ne Kadar Güçlü Olursa, Toplum O Kadar Güçlü Olur”
Yayınlama: 13.05.2024
A+
A-
Spread the love

Hakkari Valisi Ali Çelik, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına bağlı aile destek merkezini ziyaret ederek okumanın önemine vurgu yaptı.

Vali Ali Çelik, beraberindeki Vali Yardımcısı Tayyar Emre Mahmutoğlu, SYDV Müdürü Sait Abdullahoğlu ile Biçer Mahallesi’ndeki aile destek merkezini ziyaret etti. Merkez bünyesinde giyim, dekoratif el sanatları, kuaförlük, nakış, okuma-yazma ve Kur’an-ı Kerim öğrenimi için oluşturulan sınıflarda kadınların sosyokültürel, mesleki ve kişisel yönden gelişimlerini sağlamaya yönelik yürütülen faaliyetler hakkında bilgiler alan Vali Çelik, tüm sınıfları ayrı ayrı gezerek kursiyerler ve eğiticilerle sohbet etti.

Vali Çelik, ziyaretinde 1. kademe okuma yazma kursunu başarıyla tamamlayan 16 kadın kursiyere başarı belgelerini takdim ederken; “Kuran-ı Kerim’de ilk ayet bize okumayı emrediyor, bu nedenle okumaya devam. Kadın ne kadar güçlü olursa, toplum o kadar güçlü olur” dedi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.