Vali̇ Çeli̇k Devam Eden Çalışmaları Yeri̇nde İnceledi̇

Spread the love

HAKKARİ VALİSİ VE BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ ALİ ÇELİK, HAKKARİ VE İLÇELERİNDE VATANDAŞLARIN TALEPLERİNİ YERİNDE İNCELEMEYE DEVAM EDİYOR.

Vali̇ Çeli̇k Devam Eden Çalışmaları Yeri̇nde İnceledi̇
Yayınlama: 16.09.2023
A+
A-
Spread the love

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, merkez ve ilçelerde başlatılan çalışmaları yerinde inceledi.

Göreve başladığı günden beri kamu kurum ve kuruluşları ziyaret eden Vali Ali Çelik, devam eden çalışmaları yerinde inceledi. İlk olarak Sümbül Mahallesi’ne giden Vali Çelik, Tekser semti ve Biçer Mahallesi’nde talep edilen yol sıkıntısı ile ilgili bölgede incelemelerde bulundu. Burada yapılabilecek çalışmaları İl Sağlık Müdürü Hamdullah Kara ve Destek Hizmetleri Başkanı Necdet Demir ile birlikte değerlendiren Çelik, devam eden çalışmaları denetledi. 15 kilometrelik asfalt çalışmalarının Gupsi ve Tekser mevkilerinde hızla ilerlediğini ifade eden Çelik, “Vatandaşlarımızın ihtiyaç ve talepleri önceliğimiz. Vatandaşların daha güvenli ve konforlu ulaşım imkanına kavuşması için imkanlar dahilinde elimizde geleni yapacağız. Kaynakları etkin ve verimli bir şekilde kullanmaya devam edeceğiz” dedi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.