Vali̇ Aksoydan Eski̇şehi̇r Şehi̇r Hastanesi̇ne Teşekkür Belgesi̇

Spread the love

ESKİŞEHİR VALİSİ HÜSEYİN AKSOY, DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ ÇERÇEVESİNDE ESKİŞEHİR ŞEHİR HASTANESİ TARAFINDAN YAPILAN SIFIR ATIK PROJESİ ÇALIŞMALARI İÇİN İLGİLİLERE TEŞEKKÜR BELGESİ TAKDİM ETTİ.

Vali̇ Aksoydan Eski̇şehi̇r Şehi̇r Hastanesi̇ne Teşekkür Belgesi̇
Yayınlama: 05.06.2024
A+
A-
Spread the love

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, Dünya Çevre Günü çerçevesinde Eskişehir Şehir Hastanesi tarafından yapılan Sıfır Atık Projesi çalışmaları için ilgililere teşekkür belgesi takdim etti.

Doğal kaynakların korunması ve çevre kirliliğine dikkat çekilmesi için her yıl 5 Haziran tarihinde kutlanan Dünya Çevre Günü etkinlikleri devam ediyor. Bu çerçevede yurt genelinde çeşitli etkinlikler ve kutlama mesajları yayımlanırken, Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy da bu güne dikkat çekti. Vali Aksoy, Eskişehir Şehir Hastanesi’nin Sıfır Atık Projesi çerçevesinde yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Yaşar Bildirici, Şehir Hastanesi Başhekimi Mustafa Sungur ve hastane yöneticilerine teşekkür belgesi verdi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.