Uyuşturucu Taci̇rleri̇ne Jandarma Baskını: 4 Gözaltı

AKSARAY’DA UYUŞTURUCU İMAL VE TİCARETİNİ YAPAN ŞÜPHELİLERE YÖNELİK OPERASYON DÜZENLEYEN JANDARMA, ÇEŞİTLİ UYUŞTURUCULARLA BİRLİKTE 4 ŞAHSI GÖZALTINI ALDI.

Uyuşturucu Taci̇rleri̇ne Jandarma Baskını: 4 Gözaltı
resim yükle
Yayınlama: 19.06.2023
A+
A-

Aksaray’da uyuşturucu imal ve ticaretini yapan şüphelilere yönelik operasyon düzenleyen jandarma, çeşitli uyuşturucularla birlikte 4 şahsı gözaltını aldı.

Edinilen bilgiye göre, uyuşturucuyla mücadele çerçevesinde çeşitli çalışmalar yapan İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ve İstihbarat Şubesi ekipleri, 4 şahsın uyuşturucu imal ve ticareti yaptığı bilgisine ulaştı. Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde harekete geçen jandarma ekipleri şahısların ikametlerini tespit etti. Ardından 2 gün boyunca teknik ve fiziksel takip yapan jandarma ekipleri yeterli delil ve bulguların ardından operasyon için düğmeye bastı. 4 ayrı ikamete eş zamanlı olarak gerçekleştirilen operasyonda 4 şüpheli de yakalanarak gözaltına alınırken evlerde ve şahısların üzerlerinde yapılan aramalarda, 9 gram metamfetamin, 3 gram sentetik cannabinoid bonzai, 2 gram eroin, 2 adet uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanma aparatı ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler sorgulanmak üzere İl Jandarma Komutanlığına götürülürken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

resim yükle

resim yükle
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.