Uşak Beledi̇yesi̇ni̇n Yol Çi̇zgi̇ Çalışmaları Devam Edi̇yor

Spread the love

UŞAK BELEDİYESİ SICAK ASFALT SERİMİ VE ÜSTYAPI ÇALIŞMALARINI TAMAMLADIĞI YOLLAR BAŞTA OLMAK ÜZERE ÇİZGİLERİ SİLİNEN TÜM YOLLARDA YAPTIĞI ÇİZGİ ÇALIŞMASI İLE TRAFİK GÜVENLİĞİNİ ARTIRIYOR.

Uşak Beledi̇yesi̇ni̇n Yol Çi̇zgi̇ Çalışmaları Devam Edi̇yor
Yayınlama: 13.11.2023
A+
A-
Spread the love

Uşak Belediyesi sıcak asfalt serimi ve üstyapı çalışmalarını tamamladığı yollar başta olmak üzere çizgileri silinen tüm yollarda yaptığı çizgi çalışması ile trafik güvenliğini artırıyor.

Gerçekleştirdiği üstyapı yatırımları ile şehir merkezindeki ulaşım konforunu arttıran Uşak Belediyesi, üstyapı çalışmalarının tamamlandığı ve çizgileri zamanla silinen yollarda yol çizgi çalışması yaptı. Asfalt serimi tamamlanarak yaya kaldırımları yenilenen yerlerde yapılan yol çizgisi ve işaretleme çalışmaları sayesinde trafik düzeni daha kontrollü sağlanırken, sürücüler de trafik kuralları konusunda farkındalık sahibi oluyor. Uşak Belediyesi’nin sosyal medya üzerinden yapmış olduğu açıklamada “Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerimiz, araç ve yaya güvenliği için şehrimizin farklı bölgelerinde zaman gözetmeksizin çizgileme çalışmalarına devam ediyor.” ifadeleri kullanıldı.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.