Üni̇versi̇teden Meslek Li̇seli̇lere Kari̇yer Desteği̇

Spread the love

ÜMRANİYE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İLE DOĞUŞ ÜNİVERSİTESİ ARASINDA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI. “KARİYER DESTEK PROTOKOLÜ” KAPSAMINDA MESLEK LİSELERİNDE EĞİTİM GÖREN SON SINIF ÖĞRENCİLERİNE GELECEKLERİNİ ŞEKİLLENDİRME KONUSUNDA YARDIMCI OLACAK ETKİNLİKLER DÜZENLENDİ.

Üni̇versi̇teden Meslek Li̇seli̇lere Kari̇yer Desteği̇
Yayınlama: 13.05.2024
A+
A-
Spread the love

Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Doğuş Üniversitesi arasında iş birliği protokolü imzalandı. “Kariyer Destek Protokolü” kapsamında meslek liselerinde eğitim gören son sınıf öğrencilerine geleceklerini şekillendirme konusunda yardımcı olacak etkinlikler düzenlendi.

Ümraniye İlçe Müdürlüğü ve Doğuş Üniversitesi, iş birliği protokolü imzalayarak meslek liselerinde eğitim gören 12’nci sınıf öğrencilerinin kariyer planlamalarını desteklemek için önemli bir adım attı. Protokol kapsamında, üniversitenin laboratuvarlarında meslek tanıtım etkinlikleri ve workshop dersleri düzenlendi.

522 öğrencinin farklı meslekler hakkında teorik bilgi edinmesini ve pratik deneyim kazanmasını sağlayan etkinliklerle gençlerin üniversite sınavı öncesinde kariyerleriyle ilgili daha bilinçli kararlar alması hedeflendi. Konu hakkında konuşan Tanıtım Koordinatörü Ergin Sarar şu ifadeleri kullandı:

“Özellikle workshop dersleri, öğrencilerin motivasyonunu artırırken, meslekler hakkında daha gerçekçi bir bakış açısı kazanmalarını sağlıyor. Bu sayede gençler, gelecekleri için daha sağlam bir temele dayalı kariyer planları yapabiliyorlar. İş birliği, Ümraniye’deki gençlerin geleceklerine daha umut dolu bir şekilde bakmalarına katkı sağlayacaktır.”

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.