Üni̇versi̇te Öğrenci̇leri̇ne Kütahya Gezi̇si̇

Spread the love

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE KÜTAHYA GEZİSİ

Üni̇versi̇te Öğrenci̇leri̇ne Kütahya Gezi̇si̇
Yayınlama: 17.10.2023
A+
A-
Spread the love

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gediz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ve Gediz Gençlik ve Spor Müdürlüğü organizasyonunda üniversite öğrencileri Kütahya ilinin tanıtımı çerçevesinde Kütahya gezisine götürüldü.

Öğrencilerin ziyarette ilk durağı Çavdarhisar ilçesinde bulunan Aizanoi antik kenti oldu. Antik kent ziyaretinde öğrencilere Zeus Tapınağı, Antik Tiyatro, Stadyum, Antik Hamam ve Borsa hakkında bilgiler verildi.

Gezinin son bölümünde ise Kütahya il merkezine geçilerek öğrenciler Kütahya Kalesi, Ulu Cami, Çini Müzesi, Arkoloji Müzesi, Dönenler Cami gibi turistik yerleri gezerek bol bol fotoğraf çektiler.

Gediz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu işbirliği ile üniversite öğrencilerine Kütahya gezisi tertip ettiklerini belirten Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Muhammed Keskin, “Geziye destek veren Yüksekokulu Müdürümüz Dr.Yusuf Güner hocamıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.