Ümrani̇yede Uyuşturucu Ti̇careti̇ Yapılan Oto Galeri̇ye Baskın: 1 Ki̇şi̇ Yakalandı

Spread the love

ÜMRANİYE’DE OTO GALERİ VE OTO YIKAMACI OLARAK FAALİYET GÖSTEREN İKİ İŞ YERİNDE UYUŞTURUCU TİCARETİ YAPILDIĞI BİLGİSİ ÜZERİNE POLİS TARAFINDAN OPERASYON DÜZENLENDİ. OPERASYONDA YAKALANAN BİR ŞÜPHELİ TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ.

Ümrani̇yede Uyuşturucu Ti̇careti̇ Yapılan Oto Galeri̇ye Baskın: 1 Ki̇şi̇ Yakalandı
Yayınlama: 08.06.2024
A+
A-
Spread the love

Ümraniye’de oto galeri ve oto yıkamacı olarak faaliyet gösteren iki iş yerinde uyuşturucu ticareti yapıldığı bilgisi üzerine polis tarafından operasyon düzenlendi. Operasyonda yakalanan bir şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Ümraniye’de Aşağı Dudullu Mahallesi’nde oto yıkamacı ve oto galeri olarak faaliyet yürüten iki ayrı iş yerinde uyuşturucu ticareti yapıldığı bilgisi edindi. Bunun üzerine harekete geçen polis, bir süre takibe alınan adreslere operasyon düzenledi. Operasyonda N.O. isimli şüpheli

yakalandı.

Yapılan aramalarda 2 kilo 650 gram uyuşturucu, 13 uyuşturucu hap, 2 pompalı tüfek, ruhsatsız bir tabanca ve çeşitli malzemeler ele geçirildi.

Farklı suçlardan toplam 5 suç kaydı bulunan N.O, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

N.O., çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.