Ümrani̇yede Trafi̇kte Motosi̇kletli̇ye Bıçak Çeken Şüpheli̇ Yakalandı

Spread the love

ÜMRANİYE’DE TRAFİKTE TARTIŞTIĞI MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜNE BIÇAK ÇEKEREK KÜFÜR YAĞDIRAN 2 ŞÜPHELİ YAKALANDI. EMNİYETTEKİ İŞLEMLERİ TAMAMLANAN ŞAHISLARDAN BİRİ SERBEST BIRAKIRKEN, BIÇAK ÇEKEN ŞÜPHELİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ.

Ümrani̇yede Trafi̇kte Motosi̇kletli̇ye Bıçak Çeken Şüpheli̇ Yakalandı
Yayınlama: 11.06.2024
A+
A-
Spread the love

Ümraniye’de trafikte tartıştığı motosiklet sürücüsüne bıçak çekerek küfür yağdıran 2 şüpheli yakalandı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şahıslardan biri serbest bırakırken, bıçak çeken şüpheli adliyeye sevk edildi.

Ümraniye Cemil Mahallesi Alemdağ Caddesi üzerinde 9 Haziran tarihinde saat 14.30 sıralarında meydana gelen olayda, bir otomobil sürücüsü ve yanındaki şahıs trafikte tartıştığı motosiklet sürücüsüne bıçak çekerek küfürler yağdırmıştı. Şahıslardan biri ‘Seni ikiye bölerim’ diyerek tehdit etmişti. O görüntüler sosyal medyada büyük tepki topladı. Görüntüler üzerine harekete geçen polis ekipleri, şüpheli şahısların yakalanmasına yönelik çalışma başlattı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü görevlileri, çalışmalar kapsamında; E.B. Z.Ş. isimli şahısları K.K. ve E.Ç. isimli şahısların tehdit ettiğini belirledi. Araç plaka bilgilerinden tespit edilen şahıslar geçtiğimiz gün yakalanarak gözaltına alındı.

Çalışmaların devamında; şüphelilerin olayı yol verme sebebiyle gerçekleştiği, araçlarından inerek E.B. ve Z.Ş. isimli şahısları tehdit ettiği ve konuda herhangi bir yaralama olayı olmadığı belirlendi. Konu ile ilgili yakalanan E.Ç. isimli şahıs, savcının talimatıyla emniyetten serbest bırakılırken, K.K. isimli şahıs ise “Tehdit” ve “Hakaret” suçlarından adliyeye sevk edildi.

Öte yandan, şüphelilerin yakınlarının motosikletlinin şikayetini geri çekmesi için ikna etmeye çalıştığı anlar kask kamerasına yansıdı. Görüntülerdeki şahsın, “Keşke böyle tanışmasaydık. Oturup çay, kahve içseydik. Yine de olur. İnsanlık hali olur ama bıçak gerçekten büyük cahillik. Hadi küfür edebilir, İstanbul’dayız stresliyiz. Bazı dostluklar böyle kuruluyor, kavga ederek. Belki bu da dostluğumuzun başlangıcıdır” dediği duyuluyor.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.