Türkiye’nin Washington Büyükelçiliğinde 23 Nisan kutlaması

Spread the love

TÜRKİYE’NİN WASHİNGTON BÜYÜKELÇİLİĞİNDE 23 NİSAN KUTLAMASI YAPILDI

Türkiye’nin Washington Büyükelçiliğinde 23 Nisan kutlaması
Yayınlama: 23.04.2023
A+
A-
Spread the love

Türkiye’nin Washington Büyükelçiliğinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen resepsiyonda çocuklar, Türkiye’nin Washington Büyükelçisi Hasan Murat Mercan’dan koltuğunu emanet aldılar.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) kuruluş yıl dönümü olan ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara armağan edilen 23 Nisan dolayısıyla Türkiye’nin Washington Büyükelçiliğinde resepsiyon düzenlendi. Resepsiyona katılan çocuklar, Türkiye’nin Washington Büyükelçisi Hasan Murat Mercan’dan koltuğunu emanet aldılar.

Büyükelçiliğin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “Bugün, Ramazan Bayramı ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Büyükelçiliğimiz konutunda vatandaşlarımızla birlikte kutladık. Gönüllerimizde, depremin sebep olduğu hüzün, çocuklarımızın yüzündeki gülümsemeyle azaldı. Misafirlerimize şükranlarımızla” ifadeleri kullanıldı.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.