Türki̇yeni̇n İlk Astronotu Gezeravcı, Bursada Öğrenci̇lerle Buluştu

Spread the love

TÜRKİYE’NİN İLK ASTRONOTU ALPER GEZERAVCI, BURSA’DA BTSO EĞİTİM VADİSİ OĞUZ KAĞAN KÖKSAL KONFERANS SALONUNDA ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU.

Türki̇yeni̇n İlk Astronotu Gezeravcı, Bursada Öğrenci̇lerle Buluştu
Yayınlama: 31.05.2024
A+
A-
Spread the love

Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı, Bursa’da BTSO Eğitim Vadisi Oğuz Kağan Köksal Konferans Salonunda öğrencilerle buluştu.

Bursalı öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği buluşmada Alper Gezeravcı, öğrencilerle samimi bir ortamda bir araya gelerek uzay bilimi, kariyeri ve deneyimleri hakkında keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

Öğrencilerin uzay hakkındaki sorularını yanıtlayan Gezeravcı, onlara uzay araştırmalarının heyecan verici dünyasını keşfetme cesareti ve motivasyonunu aşıladı.

Etkinlik sırasında öğrenciler, Alper Gezeravcı’nın kendi yaşamından ilham verici hikayelerini dinlerken, uzay araştırmalarının ne kadar önemli ve heyecan verici bir alan olduğunu bir kez daha fark ettiler.

Alper Gezeravcı’nın öğrencilerle buluşması, öğrencileri bilim ve uzayla ilgili çalışmalara yönlendirme ve aynı zamanda Türkiye’nin uzay alanındaki çalışmalarına yön verecek yeni kuşakların yetiştirilmesine katkı sağlamak adına gerçekleştirildi.

Buluşma soru-cevap etkinliği ile sona erdi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.