Türki̇yede Engelli̇ Eri̇şi̇lebi̇li̇rli̇k Ödülü Alan İki̇ Parktan Bi̇ri̇ Emette

Spread the love

TÜRKİYE’DE ENGELLİ ERİŞİLEBİLİRLİK ÖDÜLÜ ALAN İKİ PARKTAN BİRİ EMET’TE

Türki̇yede Engelli̇ Eri̇şi̇lebi̇li̇rli̇k Ödülü Alan İki̇ Parktan Bi̇ri̇ Emette
Yayınlama: 20.05.2024
A+
A-
Spread the love

Makamında özel çocukları ağırlayan Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca, Türkiye’de erişilebilirlik ödülü alan en büyük iki engelli parkından biri olan Cevizdere engelsiz yaşam parkını 2015 yılında hizmete açtıklarını ifade etti.

Cevizdere Şehitleri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Özel Eğitim Sınıfı özel öğrencileri Ali Çağlar, İsmail Eren Kaymak ve Mustafa Algül, öğretmenleri ile beraber Belediye Başkanı Mustafa Koca’yı makamında ziyaret ederek çiçek takdim ederken, Başkan Koca’da çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

Emet’te başta engelli vatandaşlar olmak üzere toplumun her kesiminin sosyal yaşam alanlarını genişletmek için bu dönemde de yeni projelere imza atacaklarını söyleyen Başkan Koca,” İlçemiz Termalkent ve 2. TOKİ konutları mevkiinde 2 bin 600 metrekare alanda yaparak 2015 yılında hizmete açtığımız o dönem Kütahya geneli en büyük park özelliği kazanan Cevizdere Engelsiz yaşam parkımız, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımızca erişilebilirlik ödülü alan Türkiye’deki iki parktan birisi oldu. Daha sonra parkımıza önceki meclisimizce, rahmetli Sakatlar Derneği Bakanımız Mustafa Mutlu’nun ismi verildi. Bu bizleri de mutlu etti. Zira rahmetli Mutlu kardeşimiz Emet’te engelli vatandaşlarımız için hayatı boyunca mücadele etti. Her zaman ifade ettiğim gibi benim memleketimde yaşayan her yaştan vatandaşım, engelli hemşerim dışarıda gördükleri hizmetleri yaşadığı ilçede de görmesi için çalışıyoruz. Bundan sonrada bu tür projeler ile toplumumuzun her kesiminden vatandaşımızın sosyal yaşam alanlarını artırarak projelere imza atmaya devam edeceğiz “dedi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.