Turi̇zmci̇ Deli̇balta: “Bayram Tati̇li̇ Planınızı Son Güne Bırakmayın”

Spread the love

MUĞLA’NIN BODRUM İLÇESİ KURBAN BAYRAMI’NDA YAKLAŞIK 1 MİLYON TURİSTE EV SAHİPLİĞİ YAPACAK BODRUM’DA BAYRAM TATİLİNİ GEÇİRMEK İSTEYEN VATANDAŞLARA TURİZMCİ İŞ ADAMI MURAT DELİBALTA VATANDAŞLARA ERKEN REZERVASYON ÇAĞRISINDA BULUNDU.

Turi̇zmci̇ Deli̇balta: “Bayram Tati̇li̇ Planınızı Son Güne Bırakmayın”
Yayınlama: 08.06.2024
A+
A-
Spread the love

Kurban Bayramı’nda yaklaşık 1 milyon turiste ev sahipliği yapacak Bodrum’da bayram tatilini geçirmek isteyen vatandaşlara turizmci iş adamı Murat Delibalta vatandaşlara erken rezervasyon çağrısında bulundu.

Yaz tatili ile Kurban Bayramı’nın aynı tarihlere denk gelmesinin ardından turizmciler iç pazarda büyük bir haraketlilik olacağını ön görüyor. Bodrum’da yeni bir konsept getiren MGallery The Bodrum Yönetim Kurulu Başkanı Murat Delibalta vatandaşlara erken rezervasyon çağrısında bulundu. Delibalta, “Delibalta sezonun bu yıl iyi geçeceğini belirterek, “Enflasyona rağmen bu yıl turizm iyi bir ivme yakalayacak. Özellikle Kurban Bayramı, okulların yaz tatiline girmesine denk gelmesi Bodrum’da büyük bir yoğunluk oluşturacak. Yaklaşık 1 milyon turistin Bodrum’a geleceği ön görülüyor. Bayram tatilini Bodrum’da geçirmek isteyenlere erken rezervasyon yaptırmalarını tavsiye ederim. MGallery The Bodrum otelimiz içinde aynı şekilde rezervasyonlar dolmaya başladı. Vatandaşlarımızdan ricamız tatil planını son güne bırakmasınlar, yoksam yer bulamaya bilirler. Kimsenin mağdur olmasını biz turizmciler istemeyiz. Bu yüzden erken rezervasyon çok önemli” dedi.

Sanat oteli

Birbirinden ünlü sanatçıların yaptığı eserlerle donatılan otele gelenler sanatsal bir tatil fırsatı buluyor. Bir yandan deniz, kum ve güneşin tadını çıkaran turistler bir yandan da birbirinden değerli sanat eserlerini inceme fırsatı buluyor.

MGallery The Bodrum Otelinin Yönetim Kurulu Başkanı Murat Delibalta birbirinden değerli birçok eseri otellerinde bir araya getirdiklerini belirterek, “Otelimizi bu yıl sezona çok güzel hazırladık. Yaklaşık 15 gün önce otelimizin kapılarını hem yerli hem de yabancı misafirlerimize açtık. Otelimize renk katıyor bu sanat eserleri. Otelimizi daha çok eser getirerek sanatla buluşturmak istiyorum” şeklinde konuştu.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.