Turhalda Taş Kırma Eleme Tesi̇si̇ Sezonu Kurban Kesi̇mi̇yle Açıldı

Spread the love

TURHAL BELEDİYE BAŞKANI MEHMET ERDEM URAL, BELEDİYEYE AİT TAŞ KIRMA ELEME TESİSİNİN SEZON AÇILIŞINI KURBAN KESİMİYLE GERÇEKLEŞTİRDİ.

Turhalda Taş Kırma Eleme Tesi̇si̇ Sezonu Kurban Kesi̇mi̇yle Açıldı
Yayınlama: 03.06.2024
A+
A-
Spread the love

Turhal Belediye Başkanı Mehmet Erdem Ural, belediyeye ait taş kırma eleme tesisinin sezon açılışını kurban kesimiyle gerçekleştirdi.

Turhal Belediye Başkanı Mehmet Erdem Ural, belediyeye ait taş kırma eleme tesisinin sezon açılışını kurban kesimi ile gerçekleştirdi. Belediye hizmetlerinde kullanılan parke, bordür taşları ve asfalt altyapısında kullanılan taşların öğütüldüğü bu önemli merkez, yeni sezona hazır hale getirildi.

Başkan Ural, açılış töreninde yaptığı konuşmada, “Belediyemizin gerçekleştirdiği faaliyetlerde kullandığımız parke taşı, bordür ve asfalt gibi önemli malzemeleri kendi bünyemizde ürettiğimiz bu tesisteyiz. Her sene olduğu gibi bu yıl da tesisimizin sezon açılışını geleneğe uygun olarak kurban keserek yapıyoruz. Allah kurbanımızı kabul etsin. Şehrimize güzel hizmetler yapmayı nasip etsin” dedi.

Tesisin sezon açılış töreninin ardından Başkan Ural, ilçe genelindeki su depolarının kontrol merkezini ziyaret etti. Bu ziyarette su depolarının durumu ve işleyişi hakkında bilgi alan Ural, ardından Zile yolunda bulunan açık yüzme havuzunu inceleyerek burada yürütülen faaliyetler hakkında yetkililerden bilgi aldı. Turhal Belediye Başkanı Mehmet Erdem Ural’ın katılımıyla gerçekleştirilen bu ziyaretler, ilçenin altyapı ve sosyal tesislerine verilen önemi bir kez daha gözler önüne serdi. Başkan Ural, belediyenin çeşitli birimlerinde yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek vatandaşlara en iyi hizmeti sunmayı amaçladıklarını belirtti.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.