Turgutlusporlu Futbolcuya, Brezi̇lya Usulü Sürpri̇z Doğum Günü

Spread the love

TFF 3. LİG EKİPLERİNDEN TURGUTLUSPOR YENİ SEZON HAZIRLIKLARINI IRLAMAZ TESİSLERİNDE DEVAM ETTİRİRKEN 31 YAŞINA GİREN FUTBOLCUSU HAMİT BAYRAKTAR İÇİN BREZİLYA USULÜ SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI YAPILDI. UN VE YUMURTAYA BULANAN FUTBOLCUNUN O ANLARI RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU.

Turgutlusporlu Futbolcuya, Brezi̇lya Usulü Sürpri̇z Doğum Günü
Yayınlama: 03.09.2023
A+
A-
Spread the love

TFF 3. Lig ekiplerinden Turgutluspor yeni sezon hazırlıklarını Irlamaz Tesisleri’nde devam ederken, 31 yaşına giren futbolcusu Hamit Bayraktar için Brezilya usulü sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı. Un ve yumurtaya bulanan futbolcunun o anları renkli görüntülere sahne oldu.

Turgutluspor’un dün Irlamaz Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenman sonrası tecrübeli futbolcusu Hamit Bayraktar için un ve yumurta ile Brezilya usulü sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı. Un ve yumurtaya bulanan futbolcunun o anları renkli görüntülere sahne oldu. Antrenman sonunda da pastasını kesen Hamit’e pastasını Teknik Direktör Ramazan Çelik yedirdi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.