Turgutluda Çocuk Ti̇yatro Eki̇bi̇ni̇n Oyunu Büyük Beğeni̇ Topladı

Spread the love

TURGUTLU BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜNE BAĞLI ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ ÇOCUK TİYATRO EKİBİ’NİN HAZIRLADIĞI “ÇOCUK OLMAK” İSİMLİ TİYATRO OYUNU İZLEYİCİLERDEN TAM NOT ALDI.

Turgutluda Çocuk Ti̇yatro Eki̇bi̇ni̇n Oyunu Büyük Beğeni̇ Topladı
Yayınlama: 13.05.2024
A+
A-
Spread the love

Turgutlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı Atatürk Kültür Merkezi Çocuk Tiyatro Ekibi’nin hazırladığı “Çocuk Olmak” isimli tiyatro oyunu izleyicilerden tam not aldı.

Turgutlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı Atatürk Kültür Merkezi Çocuk Tiyatro Ekibi muhteşem bir oyuna daha imza attı. Mesadet Özcan Konferans Salonu’nda perdelerini açan, yönetmenliğini Aysel Baylan’ın üstlendiği dört skeçlik “Çocuk Olmak” oyunu izleyenlere kahkaha dolu anlar yaşattı. Atatürk Kültür Merkezi Çocuk Tiyatro Ekibinin performansı salonu dolduran izleyicilerin büyük beğenisini toplarken, çocuk seyirciler de keyifli dakikalar yaşadı. Atatürk Kültür Merkezi Çocuk Tiyatro Ekibi, tiyatro sonunda Turgutlu Belediyesi şantiyesinde yetiştirilen çiçekleri hediye ederek vatandaşların Anneler Günü’nü kutladı.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Çocuk tiyatro ekibimiz çok başarılı, eğlenceli bir oyunla her yaştan tiyatro severlerimizle buluştu. Oyunun yönetmeni Aysel Baylan başta olmak üzere bütün ekibimize, salonu dolduran izleyicilerimize ve oyunda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Kültür ve sanat faaliyetlerimiz artarak devam edecek” dedi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.