Tuğla Yüklü Tır İle Otomobi̇l Çarpıştı: 2 Ölü

Spread the love

MUĞLA’NIN SEYDİKEMER İLÇESİNDE TUĞLA YÜKLÜ TIR İLE OTOMOBİL KAFA KAFAYA ÇARPIŞTI. KAZADA OTOMOBİL SÜRÜCÜSÜ VE YOLCUSU HAYATINI KAYBETTİ.

Tuğla Yüklü Tır İle Otomobi̇l Çarpıştı: 2 Ölü
Yayınlama: 20.07.2023
A+
A-
Spread the love

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde tuğla yüklü tır ile otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü ve yolcusu hayatını kaybetti.

Kaza, Eşen Mahallesi Fethiye-Kaş Karayolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İ.C. (61) yönetimindeki 48 GY 343 plakalı tır ile Batuhan Karagül (24) idaresindeki otomobil henüz bilinmeyen bir nedenle kafa kafaya çarpıştı. Kazayı görenler Acil Çağrı Merkezi’nden yardım istedi. İhbar üzerine bölgeye; sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrollerde otomobil sürücüsü Batuhan Karagül ve otomobilde yolcu olarak bulunan Aziz Köse’nin (22) olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Kamyon sürücüsü İ.C. ise jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.