Troket Takımı Teknofestte İlgi̇ Odağı Oldu

AKSARAY’DA DÜZENLENEN ROKET YARIŞMALARINDA ZORLU GÖREV KATEGORİSİNDE ŞAMPİYON OLAN TROKET TAKIMI, ADANA ŞAKİRPAŞA HAVALİMANI’NDA GERÇEKLEŞTİRİLEN TEKNOFEST’TE AÇTIĞI STAND İLE BÜYÜK İLGİ TOPLADI. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİ VE ELAZIĞ OSB TASARIM VE İNOVASYON MERKEZİ İŞ BİRLİĞİYLE FAALİYETLERİNİ SÜRDÜREN TAKIM, ZİYARETÇİLERE ROKET TEKNOLOJİLERİ HAKKINDA BİLGİ VEREREK YENİLİKÇİ PROJELERİNİ TANITTI

Troket Takımı Teknofestte İlgi̇ Odağı Oldu
resim yükle
Yayınlama: 04.10.2024
A+
A-

Aksaray’da düzenlenen roket yarışmalarında zorlu görev kategorisinde şampiyon olan Troket takımı, Adana Şakirpaşa Havalimanında gerçekleştirilen Teknofest’te açtığı stant ile büyük ilgi topladı. Fırat Üniversitesi öğrencileri ve Elazığ OSB Tasarım ve İnovasyon Merkezi iş birliğiyle faaliyetlerini sürdüren takım, ziyaretçilere roket teknolojileri hakkında bilgi vererek yenilikçi projelerini tanıttı.

Aksaray’da düzenlenen roket yarışmalarında zorlu görev kategorisinde şampiyon olan Troket takımı, Adana Şakirpaşa Havalimanında gerçekleştirilen Teknofest’te açtığı stant ile büyük ilgi topladı. Fırat Üniversitesi öğrencileri ve Elazığ OSB Tasarım ve İnovasyon Merkezi iş birliğiyle faaliyetlerine devam eden Troket takımı, yenilikçi projeleri ve başarılarıyla dikkat çekiyor. Bugün düzenlenen programa OSB Yönetim Kurulu Başkanı Suat Öztürk, Yönetim Kurulu Üyesi İzzet Özen, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş ile Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mahmut Doğru ve Prof. Dr. İrfan Kaygusuz katıldı.

resim yükle

Troket takımı, katılımcılara roket teknolojileri hakkında bilgi verdi. Çalışmalar ziyaretçilerden tam ot aldı.

resim yükle
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.