Trafi̇kte Tartıştığı Motosi̇kletli̇ye Bıçak Çekti̇: ‘Seni̇ İki̇ye Böleri̇m

Spread the love

ÜMRANİYE’DE BİR OTOMOBİL SÜRÜCÜSÜ VE YANINDAKİ ŞAHIS, TRAFİKTE TARTIŞTIĞI MOTOSİKLETLİ GENCE BIÇAK ÇEKEREK KÜFÜRLER YAĞDIRDI. ELİNDE BIÇAK BULUNAN ŞAHSIN ‘SENİ İKİYE BÖLERİM’ DİYEREK TEHDİT ETTİĞİ ANLAR MOTOSİKLETLİNİN KASK KAMERASINA YANSIDI.

Trafi̇kte Tartıştığı Motosi̇kletli̇ye Bıçak Çekti̇: ‘Seni̇ İki̇ye Böleri̇m
Yayınlama: 10.06.2024
A+
A-
Spread the love

Ümraniye’de bir otomobil sürücüsü ve yanındaki şahıs, trafikte tartıştığı motosikletli gence bıçak çekerek küfürler yağdırdı. Elinde bıçak bulunan şahsın ‘seni ikiye bölerim’ diyerek tehdit ettiği anlar motosikletlinin kask kamerasına yansıdı.

Olay, Ümraniye’de yaşandı. İddiaya göre, bir otomobil sürücüsü, trafikte tartıştığı motosiklet sürücüsünün kırmızı ışıkta durduğu sırada yanına gelerek küfretmeye başladı. Bu sırada yanında bulunan şahıs da bıçak çekerek motosikletli genci ‘Seni ikiye bölerim’ diye tehdit etti. Motosiklete vuran saldırgan, motosikletlinin de üzerine yürüdü. O anlar motosikletlinin kask kamerasına yansırken, kavga çevredekilerin müdahalesiyle son buldu.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.