Trafi̇k Tesci̇l Ve Toplum Destekli̇ Poli̇slerden Bi̇lgi̇lendi̇rme

Spread the love

MUĞLA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ TRAFİK TESCİL VE DENETLEME ŞUBE VE TOPLUM DESTEKLİ POLİSLİK ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ TARAFINDAN ‘OKUL DESTEK PROJESİ’ ÇERÇEVESİNDE ÖĞRENCİ VE VELİLERE EĞİTİM VERİLDİ.

Trafi̇k Tesci̇l Ve Toplum Destekli̇ Poli̇slerden Bi̇lgi̇lendi̇rme
Yayınlama: 14.06.2023
A+
A-
Spread the love

Muğla Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube ve Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından ‘Okul Destek Projesi’ çerçevesinde öğrenci ve velilere eğitim verildi.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile gerçekleştirilen koordinasyon sonrası Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü toplantı salonunda bir öğrenci ve veliler ile araya gelindi. Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü personelince trafik eğitimi, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personeli tarafından da kişisel güvenlik ve suçtan korunma konusunda bilgiler verildi. Katılımcılar merak ettikleri konularda emniyet personeline sordukları sorular görevlilerimiz tarafından cevaplandırıldı.

Bilgilendirme sonrasında proje çerçevesinde üç öğrencinin doğum günü olması nedeniyle pasta kesilerek doğum günleri kutlandı. Etkinliğe katılan tüm öğrencilere hediye kalemlik ve çanta verildi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.