Trafi̇kte Makas Atan Araç Önce Ağaca, Ardından Aydınlatma Di̇reği̇ne Çarptı: 2 Ağır Yaralı

BURSA’DA İDDİAYA GÖRE MAKAS ATARAK İLERLEYEN OTOMOBİL ÖNCE YOL KENARINDA BULUNAN AĞACA, DAHA SONRA İSE AYDINLATMA DİREĞİNE ÇARPTI. YAŞANAN KAZADA SÜRÜCÜ VE YOLCU AĞIR YARALANDI.

Trafi̇kte Makas Atan Araç Önce Ağaca, Ardından Aydınlatma Di̇reği̇ne Çarptı: 2 Ağır Yaralı
resim yükle
Yayınlama: 26.01.2025
A+
A-

Bursa’da iddiaya göre trafikte makas atarak ilerleyen otomobil kontrolden çıkarak önce yol kenarında bulunan ağaca, daha sonra ise aydınlatma direğine çarptı. Yaşanan kazada sürücü ve yolcu ağır yaralandı.

Kaza, merkez Yıldırım ilçesi Ankara Yolu Caddesi Duaçınarı mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Adem C. idaresindeki 22 ABT 268 plakalı otomobil, trafikte seyir halindeyken iddiaya göre makas atmaya başladı. Bir süre sonra sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil önce yol kenarında bulunan ağaca, daha sonra da aydınlatma direğine çarptı. Yaşanan kazada Adem C. ile otomobilde yolcu konumunda bulunan Savaş Kaan Ş. ağır yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahalesini gerçekleştirdi. Kazada yaralanan Adem C. ile Savaş Kaan Ş., çevre hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

resim yükle

Polis, kazayla ilgili tahkikat başlattı.

resim yükle
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.