Trabzonsporun Genç Kaleci̇si̇ Kağan Moradaoğlunun Tali̇pleri̇ Artıyor

Spread the love

TRABZONSPOR’DA GELECEK VAAT EDEN KALECİLER ARASINDA GÖSTERİLEN KAĞAN MORADAOĞLU’NUN TALİPLİLERİ ARTIYOR. TEKNİK DİREKTÖR ABDULLAH AVCI’NIN, OYNAMASI İÇİN BAŞKA BİR KULÜBE GÖNDERİLMESİ YÖNÜNDE RAPOR VERDİĞİ GENÇ FİLE BEKÇİSİ İÇİN KULÜPLER BORDO-MAVİLİ KULÜBÜN NABZINI YOKLUYOR.

Trabzonsporun Genç Kaleci̇si̇ Kağan Moradaoğlunun Tali̇pleri̇ Artıyor
Yayınlama: 02.07.2024
A+
A-
Spread the love

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı’nın, oynaması için başka bir kulübe kiralanması yönünde rapor verdiği genç file bekçisi Kağan Moradaoğlu için takımlar, bordo-mavili kulübün nabzını yokluyor.

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, bordo-mavili takımda 5 sezondur 3 ve 4. kaleci pozisyonunda bulunan genç file bekçisi Kağan Moradaoğlu’nun oynaması için başka bir kulübe kiralık olarak gönderilmesi yönünde rapor verdi. Bordo-mavili kulüp ise Süper Lig’de 1 maç oynayan genç kaleci için gelen teklifleri değerlendirmeye almış durumda. Forma giyebileceği ve kendini geliştirebileceği bir kulübe gitmesi içinde Karadeniz ekibinin, oyuncusuna tüm kolaylığı sağlayacağı öğrenildi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.