Ti̇vi̇li̇feda Ağustos Ayı Programı Belli̇ Oldu

Spread the love

DİJİTAL TV PLATFORMU TİVİBU’NUN YAŞAM KANALI TİVİLİFE, AĞUSTOS AYINDA BİRÇOK ÖZEL İÇERİĞİ İZLEYİCİLERLE BULUŞTURUYOR.

Ti̇vi̇li̇feda Ağustos Ayı Programı Belli̇ Oldu
Yayınlama: 08.08.2023
A+
A-
Spread the love

Dijital TV platformu Tivibu’nun yaşam kanalı Tivilife, ağustos ayında birçok özel içeriği izleyicilerle buluşturuyor.

Türk Telekom’un dijital televizyon yayın platformu Tivibu’nun yaşam kanalı Tivilife’da ağustos ayı programı belli oldu. Özel yeni yerli yapımlar, dünyada ilgiyle takip edilen yabancı programlar, eğlence ve lifestyle içerikleriyle Tivilife, geniş yelpazede içeriklerini seyircisiyle buluşturuyor.

Tivilife, Tivibu Ev ve Tivibu Uydu’da 2’nci kanalda yayınlanırken, Tivibu Go ile web’ten, akıllı cep telefonu ve tabletten, belirli akıllı televizyonlar ve Apple TV üzerinden Tivibu uygulamasıyla izlenebiliyor.

Tivilife’da ağustos ayı boyunca birçok içerik seyircisini bekliyor. İzleyiciler Japonya’dan Çanakkale’ye, Ayvalık’tan Katar’a kadar birbirinden farklı otelleri tanıtan “Konsept Oteller” programını izlerken, doğada yaşam uzmanı Tolga Özpamuk ile “Limit Sensin” programında doğadan bilgiler alıyor. “Geleceği Tasarlayanlar” programında ise ünlü tasarımcıların hikayeleri öne çıkıyor.

Birçok önemli şef ve gastronomi uzmanını bir araya getiren kanal, Türkiye ve dünya mutfağını seyircilerle buluşturuyor. Dünya mutfağından lezzetlerin hikayelerini ve tariflerini yemekseverlere sunan Pelin Kosal, “Gastronomi Atlası” ile seyirci karşısına çıkıyor. İzleyiciler “Sidar Budak ile Etin En İyisi”ni ararken “Köfte Dedektifi” Fedai Ünal ile Türkiye’yi gezerek lezzetli köftenin peşine düşüyor.

Tivilife, eğlence, yarışma, doğa, gezi, yemek, sağlık, moda, teknoloji gibi hayatın her alanından içeriklerle, yerli ve yabancı yapımlarla izleyicileriyle buluşuyor. Ek olarak ise kullanıcılar, programları Dizi – Yaşam klasörü aracılığıyla diledikleri zaman izleyebiliyorlar.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.