Ti̇re Fk, Üç Oyuncusuyla Yeni̇den Anlaştı

Spread the love

TİRE 2021 FK, ŞAMPİYONLUKTAKİ ÖNEMLİ PAYA SAHİP OLAN OYUNCULARINDAN UMUT CAN ÇOBAN (FOTOĞRAFTA), MURAT ELKATMIŞ VE İLHAN ASLANOĞLU’NUN YENİ SEZONDA DA TAKIMDA DEVAM EDECEĞİNİ AÇIKLADI.

Ti̇re Fk, Üç Oyuncusuyla Yeni̇den Anlaştı
Yayınlama: 04.06.2024
A+
A-
Spread the love

Tire 2021 FK, şampiyonluktaki önemli paya sahip olan oyuncularından; Umut Can Çoban, Murat Elkatmış ve İlhan Aslanoğlu’nun yeni sezonda da takımda devam edeceğini açıkladı.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4. Grup’ta şampiyon olarak TFF 3. Lig’e yükselen Tire 2021 FK’da, yeni sezon için iç transfer çalışmaları başladı. Büyük oranda kadrosunu korumayı planlayan İzmir ekibi, ilk olarak golcülerden İlhan Aslanoğlu, Murat Elkatmış ve sol bek Umut Can Çoban’ın sözleşmelerinin uzatılarak yeni sezonda da Tire 2021 FK’nın formasını giyeceklerini açıkladı. Kırmızı-sarılı ekip, Sportif Direktörü Oktay Kanbolat’ın açıklamaları doğrultusunda geçtiğimiz sezon başarılı olan kadrosunun büyük bir bölümünü takımda tutması bekleniyor.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.