Tepebaşı Belediyesi’nin sosyal girişimcilik eğitimleri sürüyor

TEPEBAŞI BELEDİYESİ’NİN KARDEŞ ŞEHRİ TREPTOW-KÖPENİCK BELEDİYESİ İŞ BİRLİĞİNDE HAYATA GEÇİRDİĞİ TEPEBAŞI SOSYAL KULUÇKA MERKEZİ, SOSYAL GİRİŞİMCİLER İÇİN DÜZENLEDİĞİ ETKİNLİKLERE, “SOSYAL GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ & SOSYAL GİRİŞİMCİLİK EKOSİSTEMİNE KRONOLOJİK BİR BAKIŞ” İLE DEVAM EDECEK.

Tepebaşı Belediyesi’nin sosyal girişimcilik eğitimleri sürüyor
resim yükle
Yayınlama: 09.04.2023
A+
A-

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi’nin kardeş şehri Treptow-Köpenick Belediyesi iş birliğinde hayata geçirdiği Tepebaşı Sosyal Kuluçka Merkezi, sosyal girişimciler için düzenlediği etkinliklere, “Sosyal Girişimcilik Eğitimi & Sosyal Girişimcilik Ekosistemine Kronolojik Bir Bakış” ile devam edecek.

Tepebaşı Sosyal Kuluçka Merkezi gerçekleştirdiği eğitim ve etkinlikler ile sosyal girişimci adayı gençlerin ufkunu genişletmeyi sürdürüyor. “Sosyal Girişimcilik Eğitimi & Sosyal Girişimcilik Ekosistemine Kronolojik Bir Bakış” etkinliği de 17 Nisan Pazartesi günü 11.00-14.00 saatleri arasında zoom üzerinden katılımcılar ile buluşacak. Etkinliğe “tinyurl.com/kuluckanisan” linkinden ya da duyuru görselinde yer alan kare kod üzerinden kayıt yaptırılabilecek.

resim yükle

resim yükle
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.