Tepebaşı Beledi̇yesi̇ Kurban Eti̇ Bağışında Köprü Olacak

Spread the love

TEPEBAŞI BELEDİYESİ, ESKİŞEHİRLİLERİN DESTEKLERİ İLE NİHAL-İSMAİL AKÇURA AŞEVİ’NDE PİŞİRİLEN YEMEKLERİ İHTİYAÇ SAHİBİ VATANDAŞLARIN SOFRALARINA ULAŞTIRMAYA DEVAM EDERKEN BU KURBAN BAYRAMI’NDA DA BAĞIŞ YAPMAK İSTEYEN YARDIMSEVER VATANDAŞLAR İLE İHTİYAÇ SAHİPLERİ ARASINDA KÖPRÜ OLACAK.

Tepebaşı Beledi̇yesi̇ Kurban Eti̇ Bağışında Köprü Olacak
Yayınlama: 11.06.2024
A+
A-
Spread the love

Tepebaşı Belediyesi, Eskişehirlilerin destekleri ile Nihal-İsmail Akçura Aşevi’nde pişirilen yemekleri ihtiyaç sahibi vatandaşların sofralarına ulaştırmaya devam ederken bu Kurban Bayramı’nda da bağış yapmak isteyen yardımsever vatandaşlar ile ihtiyaç sahipleri arasında köprü olacak.

Tepebaşı Belediyesi her yıl olduğu gibi bu Kurban Bayramı’nda da duyarlı vatandaşların bağışlarını, ihtiyaç sahiplerine ulaştıracak. Tepebaşı Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne bağlı olarak hizmet veren aşevinde uzman personel tarafından titizlik ile hazırlanan yemekler, Tepebaşı Belediyesi ekipleri tarafından evlere servis edilerek vatandaşlara teslim ediliyor. Tepebaşı Belediyesi, günlük 220 kişilik sıcak yemeği ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırıyor.

Öte yandan Kurban Bayramı dolayısıyla yardımlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak isteyen Eskişehirliler, Tepebaşı Belediyesi aracılığı ile paylaşmanın huzurunu yaşayacak. Duyarlı vatandaşlar, Tepebaşı Belediyesi Nihal-İsmail Akçura Aşevi’ne kurban bağışında bulunabilecek.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.