Tekirdağ’da ’Matematik Seferberliği’

Spread the love

ÖĞRETMEN VE EĞİTİM YÖNETİCİLERİNİN MESLEKİ VE KİŞİSEL GELİŞİMLERİNE KATKI SAĞLAMAK AMACIYLA YÜRÜTÜLEN “TEKİRDAĞ ÖĞRETMEN AKADEMİSİ” PROJESİ MATEMATİK ÖĞRETMENLERİ İÇİN ÇEVRİM İÇİ SEMİNER VE TECRÜBE PAYLAŞIMI FAALİYETLERİ DE DEVAM EDİYOR. KONUYLA İLGİLİ DEVAM EDEN ÇALIŞMALARDA ‘MATEMATİK SEFERBERLİĞİ ÇALIŞTAYI’ DÜZENLENEREK OKUL VE KURUMLARIN KULLANIMINA SUNULMAK ÜZERE ÇALIŞTAY SONUÇ RAPORU HAZIRLIKLARI YAPILDI.

Tekirdağ’da ’Matematik Seferberliği’
Yayınlama: 06.01.2023
A+
A-
Spread the love

Tekirdağ’da “Matematik Seferberliği” projesi çerçevesinde, öğrencilerin problem çözme stratejilerini gerçekleştirme düzeyinin belirlenmesi ve problem çözme öğretim uygulamalarının geliştirilmesi amacıyla çalışmalar yapılıyor.

Milli Eğitim Bakanlığının başlattığı “Matematik Seferberliği” çerçevesinde Tekirdağ’da çalışmalar sürdürülüyor. Proje ile ilgili matematiğin en önemli yapı taşlarından olan sayılar ve işlemler konularını evdeki günlük hayat sürecinde öğrenmeye yönelik etkinlikler geliştirmeyi amaçlayan “Matematik Öğretmenleriyle Evde Sayılar ve İşlemleri Öğrenme Etkinlikleri Geliştirme Çalışmaları (EVSAYMAT)” isimli proje, Tekirdağ genelinde Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa ile birlikte gerçekleştiriliyor.

Öğretmen ve eğitim yöneticilerinin mesleki ve kişisel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla yürütülen “Tekirdağ Öğretmen Akademisi” projesi de matematik öğretmenleri için çevrim içi seminer ve tecrübe paylaşımı faaliyetlerine devam ediyor. Konuyla ilgili devam eden çalışmalarda “Matematik Seferberliği” çalıştayı düzenlenerek, okul ve kurumların kullanımına sunulmak üzere sonuç raporu hazırlıkları yapıldı.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.