Teki̇rdağ Emni̇yeti̇nden “Yolun Sonu Bayram Olsun” Uygulaması

Spread the love

ÜLKE GENELİNDE İÇİŞLERİ BAKANLIĞI TARAFINDAN BAŞLATILAN “YOLUN SONU BAYRAM OLSUN” UYGULAMASI ÇERÇEVESİNDE TEKİRDAĞ İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ TRAFİK DENETLEME ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ BAYRAMDA TRAFİĞE ÇIKACAK VATANDAŞLARI BİLGİLENDİRDİ.

Teki̇rdağ Emni̇yeti̇nden “Yolun Sonu Bayram Olsun” Uygulaması
Yayınlama: 16.06.2024
A+
A-
Spread the love

Ülke genelinde İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan “Yolun Sonu Bayram Olsun” uygulaması çerçevesinde Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri bayramda trafiğe çıkacak vatandaşları bilgilendirdi.

Tüm yurtta olduğu gibi Tekirdağ’da da bayram süresinde trafik kontrollerinin artması ve vatandaşların daha güvenli bir seyahat geçirmeleri için “Yolun Sonu Bayram Olsun” sloganıyla başlatılan uygulama çerçevesinde Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler Süleymanpaşa Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde ve şehrin farklı bölgelerinde yapılan uygulamalarda sürücüler ve yolcular bilgilendirdi.

Sürücü ve yolculara emniyet kemerinin önemi, trafik işaret ve işaretçilerine uyarak hız sınırlarına dikkat etmenin gerekliliklerini anlatan Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü polisleri, vatandaşlara bilgilendirici broşürler dağıttı. Yapılan denetimlerin bayram tatili boyunca süreceğini belirten ekipler, trafik kurallarına uyan vatandaşlara teşekkür ederek iyi bayramlar diledi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.