Tavşanlıda Trafi̇k Kuralları Hakkında Bi̇lgi̇lendi̇rmede Bulunuldu

Spread the love

TAVŞANLI’DA TRAFİK KURALLARI HAKKINDA BİLGİLENDİRMEDE BULUNULDU

Tavşanlıda Trafi̇k Kuralları Hakkında Bi̇lgi̇lendi̇rmede Bulunuldu
Yayınlama: 11.05.2024
A+
A-
Spread the love

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde düzenlenen trafik etkinlikleri, vatandaşların trafik kuralları konusunda bilinçlenmesine katkı sağladı.

Tavşanlı Emniyet Müdürlüğü, Jandarma Komutanlığı ve Tavşanlı Belediyesi’ne bağlı trafik ekipleri Cumhuriyet Meydanı’nda kurdukları stantta özellikle emniyet kemeri ile kask kullanımının önemine dikkat çekti.

Kurulan stantta İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Belediye Zabıta Trafik ekipleri tarafından trafikte uyulması gereken kurallar hakkında detaylı bilgilendirme yapıldı.

Vatandaşlar trafik ekipleri tarafından ayrıntılı olarak bilgilendirildi. Trafik bilincinin artırılması amacıyla çeşitli broşürler dağıtıldı.

Özellikle emniyet kemeri kullanımının önemi vurgulanarak, sürücülerin ve yolcuların güvenliği için emniyet kemeri takılması gerekliliği üzerinde duruldu.

Hızlı bir şekilde artan motosiklet kazalarını önlemek adına, sürücülerin mutlaka kask takması gerektiği hatırlatıldı. Kaskın hayati önem taşıdığı belirtildi.

Bu arada belediye binasında Nikahlarını yeni kıyan çift, mutluluklarını paylaşmak için trafik bilgilendirme etkinliğine katıldı.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.