Tarım Ve Orman İl Müdürü, Sbtü Öğrenci̇leri̇yle Buluştu

Spread the love

SİVAS BİLİM VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ TARIM BİLİMLERİ VE TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİ, İL TARIM VE ORMAN MÜDÜRÜ İLE BİR ARAYA GELDİ.

Tarım Ve Orman İl Müdürü, Sbtü Öğrenci̇leri̇yle Buluştu
Yayınlama: 20.05.2024
A+
A-
Spread the love

Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Tarım Bilimleri ve Teknoloji Fakültesi öğrencileri, İl Tarım ve Orman Müdürü ile bir araya geldi.

Sivas Tarım ve Orman İl Müdürü Seyit Yıldız, Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (SBTÜ) Tarım Bilimleri ve Teknoloji Fakültesi Bitki Koruma Bölümü öğrencilerini ziyaret etti. Kurumun faaliyetleri, destekleri, hibeleri hakkında bilgiler aktaran Seyit Yıldız, öğrencilere öğrenim hayatları ile mezun olduktan sonra yapabilecekleri çalışmalar hakkında önerilerde bulundu.

Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Tarım Bilimleri ve Teknoloji Fakültesi’nin Sivas ve ülke tarımı için bir şans olduğunu dile getiren İl Müdürü Yıldız, akademisyenlerin ve öğrencilerin yürüttüğü projelerde başarılar diledi. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kağan Kökten ve SBTÜ Tarım Bilimleri ve Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tolga Karaköy’ün de katıldığı etkinlikte öğrenciler merak ettikleri soruları İl Müdürü Seyit Yıldız’a sorma fırsatı elde etti.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.