Tari̇hi̇ Kentler Bi̇rli̇ği̇nden Ankara Büyükşehi̇r Beledi̇yesi̇ne Ödül

Spread the love

GEÇTİĞİMİZ YIL ROMA TİYATROSU VE ARKEOPARK PROJESİ İLE TARİHİ KENTLER BİRLİĞİ’NİN KORUMA BÜYÜK ÖDÜLÜ’NE LAYIK GÖRDÜĞÜ ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, BU KEZ DE İÇ KALE SOKAK SAĞLIKLAŞTIRMA PROJESİ İLE UYGULAMA BAŞARI ÖDÜLÜ’NÜ ALMAYA HAK KAZANDI.

Tari̇hi̇ Kentler Bi̇rli̇ği̇nden Ankara Büyükşehi̇r Beledi̇yesi̇ne Ödül
Yayınlama: 06.11.2023
A+
A-
Spread the love

Geçtiğimiz yıl Roma Tiyatrosu ve Arkeopark Projesi ile Tarihi Kentler Birliği’nin Koruma Büyük Ödülü’ne layık gördüğü Ankara Büyükşehir Belediyesi, bu kez de İç Kale Sokak Sağlıklaştırma Projesi ile Uygulama Başarı Ödülü’nü almaya hak kazandı.

Ankara’da tarihi ve kültürel değerlerine sahip çıkan projelere imza atan Ankara Büyükşehir Belediyesi, Tarihi Kentler Birliği tarafından ödüle layık görüldü. Geçtiğimiz yıl Roma Tiyatrosu ve Arkeopark Projesi ile Tarihi Kentler Birliği’nin Koruma Büyük Ödülü’ne layık gördüğü Ankara Büyükşehir Belediyesi, bu kez de Kültür ve Tabiat Varlıkları Daire Başkalığı tarafından yürütülen İç Kale Sokak Sağlıklaştırma Projesi ile Uygulama Başarı Ödülü’nü almaya hak kazandı.

“Ankara’mızın tarihinin kalbi ulus yeni ödüllere layık görülmeye devam ediyor”

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, ödülü sosyal medya hesaplarından yaptığı şu paylaşımla duyurdu:

“Ankara’mızın tarihinin kalbi Ulus yeni ödüllere layık görülmeye devam ediyor. Geçtiğimiz yıl Roma Tiyatrosu ve Arkeopark Projesi ile Tarihi Kentler Birliği’nin Koruma Büyük Ödülü’nü kazanan belediyemiz, bu sene de İç Kale Sokak Sağlıklaştırma Projesi ile Uygulama Başarı Ödülü’ne hak kazandı. Ankara’mızın tarihinin öne çıktığı ve bu süreçte vatandaşlarımızın mağdur olmadığı projelere imza atmaya devam edeceğiz.”

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.