Süt Ürünleri̇ İmalathanesi̇nde Mi̇de Bulandıran Görüntülere Zabıta Mührü

Spread the love

ALANYA BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ, GIDA VE HİJYEN DENETİMLERİ ESNASINDA TESPİT ETTİKLERİ RUHSATSIZ, MERDİVEN ALTI ÜRETİM YAPAN VE HİJYEN KURALLARINA UYMAYAN BİR İŞLETMEYİ MÜHÜRLEDİ.

Süt Ürünleri̇ İmalathanesi̇nde Mi̇de Bulandıran Görüntülere Zabıta Mührü
Yayınlama: 13.06.2024
A+
A-
Spread the love

Alanya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, gıda ve hijyen denetimleri esnasında tespit ettikleri ruhsatsız, merdiven altı üretim yapan ve hijyen kurallarına uymayan bir işletmeyi mühürledi.

Alanya Belediyesi’nin kent genelindeki gıda ve hijyen denetimleri aralıksız sürüyor. Zabıta Müdürlüğü ekipleri, tüm işletmelerde denetim yaparak, halk sağlığını tehdit eden ve ruhsatsız olarak çalışan işletmelere tutanak tutarak, Encümen’e sevk ediyor. Kestel Mahallesi’nde faaliyet gösteren süt ve süt ürünleri imalathanesine giden ekipler, işletmede yapılan denetimler sonucu; işyerinin açma ve çalışma ruhsatının olmadığını belirledi. Ayrıca hijyen koşullarına ve sanitasyon (temiz içme suyu, atık su ve kanalizasyonunun yeterli arıtımı ve bertarafı) şartlarına uymadığı, işletme içerisinde haşere olduğu, sağlıksız şartlarda üretime devam ettiği ve gıda kodeksine uygunsuz çalıştığı tespit edilen işletmeye tutanak tutularak, mühürlendi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.