Sürekli̇ Ayakkabıları Çalınan Apartman Saki̇nleri̇ Kapılarının Açık Bırakılmasına Tepki̇yi̇ Yazılı Notla Gösterdi̇

Spread the love

ESKİŞEHİR’DE KAPILARININ SÜREKLİ AÇIK BIRAKILMASI NEDENİYLE AYAKKABILARI ÇALINAN APARTMAN SAKİNLERİ, GİRİŞE BİR UYARI KAĞIDI YAPIŞTIRARAK KAPIYI AÇIK BIRAKANLARA TEPKİ GÖSTERDİ.

Sürekli̇ Ayakkabıları Çalınan Apartman Saki̇nleri̇ Kapılarının Açık Bırakılmasına Tepki̇yi̇ Yazılı Notla Gösterdi̇
Yayınlama: 13.03.2024
A+
A-
Spread the love

Eskişehir’de kapılarının sürekli açık bırakılması nedeniyle ayakkabıları çalınan apartman sakinleri, girişe bir uyarı kağıdı yapıştırarak kapıyı açık bırakanlara tepki gösterdi.

Sütlüce Mahallesi’nde bulunan Uluzafer Caddesi üzerindeki bir apartmanın sakinleri kapılarının sürekli açık bırakılması sebebiyle girişe uyarı mesajı yapıştırdı. Uyarıda, apartman kapısının kapalı tutulmasını isteyen vatandaşlar, çok defa ayakkabılarının çalındığını belirterek kapıyı açık bırakanlara tepki gösterdi. Kapıya taş koyarak kapanmasına engel olanları da şikâyet edeceklerini belirten tepkili vatandaşlar, apartmanların bireysel değil toplu yaşam alanları olduğuna dikkat çekerek saygı duyulmasını istedi. Ancak tüm bu uyarılara rağmen kapının yine de açık bırakıldığı görüldü.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.