Sultanbeyli̇ De Kurban Alanlarında Temi̇zli̇k Süreci̇ Başladı

Spread the love

SULTANBEYLİ’ DE KURBAN ALANLARINDA TEMİZLİK SÜRECİ BAŞLADI

Sultanbeyli̇ De Kurban Alanlarında Temi̇zli̇k Süreci̇ Başladı
Yayınlama: 19.06.2024
A+
A-
Spread the love

Kurbanlık alışverişinin büyük ölçüde tamamlanmasıyla kurban alanları da yavaş yavaş boşalıyor. On binlerce büyükbaş ve küçükbaş hayvanı bünyesinde barındıran kurban pazarlarında belediyeler de temizlik işlemine başladı.

Sultanbeyli Belediyesi ise kurban satış ve kesim alanlarında kapsamlı temizlik başlattı. 6 bini aşkın kurbanın tamamına yakınının alıcılarla buluşmasıyla çadırların erkenden boşaltılması üzerine Sultanbeyli Belediyesi’ne bağlı ekipler, pazar alanında temizlik için kolları sıvadı. Bir yandan kötü koku yayan atıklar iş makineleriyle kaldırılırken diğer yandan sinek ve haşerelere karşı da ilaçlama ve kireçleme ihmal edilmiyor. Her gün belli saat aralıklarında düzenli olarak pazar alanında ve çevresinde ilaçlama ve kireçleme yapılıyor.

Sultanbeyli Belediyesi’nden yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi: “Sultanbeyli Belediyesi Kurban Satış ve Kesim Alanı’nda işlemlerin büyük ölçüde tamamlanmasıyla temizlik süreci başladı. Temizlik İşleri, Fen İşleri, Park Bahçeler, Destek Hizmetleri ve Zabıta Müdürlüklerine bağlı toplam 60 personelle temizlik süreci kapsamlı bir şekilde yürütülüyor. Dört koldan yürütülen temizlik kapsamında; katı atık ve hayvansal atıkların iş makineleriyle toplanması, çadırların sökülmesi, mekanik ve elle süpürme, yıkama ve kimyasal dezenfekte, veteriner hizmetleri tarafından ilaçlama yapılması, sinek ve haşerelere karşı kireçleme işlemleri tüm hızıyla sürüyor.”

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.