Subüden Patent Süreçleri̇ne İli̇şki̇n Eği̇ti̇m

Spread the love

SUBÜ TEKNOLOJİ TRANSFER OFİSİ TARAFINDAN ‘AKADEMİSYENLERE YÖNELİK FİKRİ SINAİ HAKLAR EĞİTİMİ’ DÜZENLENEREK PATENT BAŞVURU VE SÜREÇLERİNE İLİŞKİN BİLGİLER AKTARILDI.

Subüden Patent Süreçleri̇ne İli̇şki̇n Eği̇ti̇m
Yayınlama: 05.06.2024
A+
A-
Spread the love

SUBÜ Teknoloji Transfer Ofisi tarafından ‘Akademisyenlere Yönelik Fikri Sınai Haklar Eğitimi’ düzenlenerek patent başvuru ve süreçlerine ilişkin bilgiler aktarıldı.

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Teknoloji Transfer Ofisi, ‘Akademisyenlere Yönelik Fikri Sınai Hakları Eğitimi’ düzenledi. Spor Bilimleri Fakültesi Konferans Salonu’nda üniversitenin patent vekili ve Patentse firma yetkilisi Doç. Dr. Senem Kayahan’ın verdiği eğitimde Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Fuat Boz ve Teknoloji Transfer Ofisi Müdürü Murat Çankaya da yer aldı. Kayahan eğitimde; üniversite buluşları, patentlenebilirlik kriterleri ve başvuru süreçlerine ilişkin kapsamlı bilgiler verdi.

Ayrıca buluş bildirim formlarını doldurmaya yönelik olarak form üzerinden örneklerle kritik olarak ifade edilen noktaları aktardı. Eğitim, başvuru yapan ya da yapmayı düşünen SUBÜ akademisyenlerinin sorularına verilen cevaplarla tamamlandı.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.