Stsoda Yapay Zekânın Geleceği̇ Ve Endüstri̇ 4.0 Programı Düzenlendi̇

Spread the love

SİVAS TİCARET VE SANAYİ ODASI (STSO) KOORDİNATÖRLÜĞÜNDE ÇALIŞMALARINI YÜRÜTEN TOBB SİVAS GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU TARAFINDAN YAPAY ZEKÂNIN GELECEĞİ VE ENDÜSTRİ 4.0 PROGRAMI DÜZENLENDİ.

Stsoda Yapay Zekânın Geleceği̇ Ve Endüstri̇ 4.0 Programı Düzenlendi̇
Yayınlama: 14.05.2024
A+
A-
Spread the love

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) koordinatörlüğünde çalışmalarını yürüten TOBB Sivas Genç Girişimciler Kurulu tarafından Yapay Zekânın Geleceği ve Endüstri 4.0 Programı Düzenlendi.

Prof. Dr. Ertan Buyruk’un moderatörlüğünde gerçekleştirilen programa Prof. Dr. Oğuz Kaynar, Prof. Dr. Metin Zontul ve Doç. Dr. Ahmet Gürkan Yüksek konuşmacı olarak katıldı.

STSO Başkanı Zeki Özdemir, Endüstri 4.0 ve yapay zekânın geleceği konusunu yoğun bir katılımla ele aldıkları için Sivas Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Mustafa Hazırbulan ve ekibine teşekkür etti.

Yapay zekâ ve yenilikçi teknolojilerin entegrasyonuyla üretim süreçlerinin daha verimli, esnek ve akıllı hale geldiğine vurgu yapan Başkan Zeki Özdemir, “Sivas Ticaret ve Sanayi Odası olarak, iş dünyasının bu dönüşüme hazır olması ve bu teknolojileri kullanarak rekabet avantajı elde etmesi için çaba gösteriyoruz. Üyelerimize dijital dönüşüm konusunda eğitim ve danışmanlık hizmetleri sunuyoruz. Endüstri 4.0 kapsamında yapılacak yatırımları teşvik etmek ve yeni iş fırsatları yaratmak için çeşitli projeler geliştiriyoruz. Bu dönüşümün bir parçası olmaktan gurur duyuyor ve üyelerimize destek olmaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.