Stefano Denswi̇l: “Bütün Takım 3 Puan İçi̇n Bütün Kalbi̇ni̇ Verdi̇”

Spread the love

TRABZONSPOR’UN BAŞARILI FUTBOLCUSU STEFANO DENSWİL, TAKIM OLARAK ÇOK SIKI ÇALIŞTIKLARINI BELİRTEREK, BÜTÜN TAKIMIN 3 PUAN İÇİN BÜTÜN KALBİNİ VERDİĞİNİ SÖYLEDİ.

Stefano Denswi̇l: “Bütün Takım 3 Puan İçi̇n Bütün Kalbi̇ni̇ Verdi̇”
Yayınlama: 12.08.2023
A+
A-
Spread the love

Trabzonspor’un başarılı futbolcusu Stefano Denswil, takım olarak çok sıkı çalıştıklarını belirterek, bütün takımın 3 puan için bütün kalbini verdiğini söyledi.

Trendyol Süper Lig’in 2023-2024 sezonu açılış maçında Trabzonspor, Antalyaspor’u 1-0 mağlup etti. Maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan bordo-mavili futbolcu Stefano Denswil, “Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. İlk saniyeden son saniyeye kadar bizi desteklediler. 3 puanı almamızda bize çok yardımcı oldular. Tribünlere baktığımda neredeyse tam dolu bir stat gördüm. Bizi desteklemek için gelen taraftarlarımıza 3 puanı verebildiğimiz için de son derece mutluyuz. Kişisel açıdan yorumlamak gerekirse zaten fotoğrafı sosyal medyada gördünüz. Takım açısından çok sıkı çalıştık. Çok sıkı çalıştığımız iyi bir kamp dönemi geçirdik. Hatta en son haftamızda bile çok sıkı çalışıyorduk. Ama şunu söyleyebilirim; sahada sadece ilk 11 ile kazanmıyorsunuz. Yedek kulübesinden gelen kişilerin de katkıları çok önemli. Bugün gördük ki yedekten gelen arkadaşlarımız da çok sıkı çalıştılar. Takıma iyi enerji verdiler. 3 puan aldığımız için çok mutluyuz, gelecek haftaya galibiyetle başlıyoruz. İkinci yarıda zorlandığımız bir ara oldu. Ama bundan ayakta kalmayı başardık. Oyunun böyle anları vardır. Önemli olan da bu anlarla başa çıkabilmek. Bütün takım 3 puan için bütün kalbini verdi” dedi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.