Stand Up Tadında 60 Daki̇ka

Spread the love

DÜZCE ÜNİVERSİTESİ VE IQ YAPIM TARAFINDAN DÜZENLENEN “YAŞAM DEĞERLİDİR STAND UP TADINDA 60 DAKİKA” ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Stand Up Tadında 60 Daki̇ka
Yayınlama: 06.06.2024
A+
A-
Spread the love

Düzce Üniversitesi ve IQ Yapım tarafından düzenlenen “Yaşam Değerlidir Stand Up Tadında 60 Dakika” etkinliği gerçekleştirildi.

Cumhuriyet Konferans Salonu’nda ki etkinliğe; Düzce Üniversitgesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir, Rektör Yardımcıları; Prof. Dr. İlhan Genç, Prof. Dr. Ali Öztürk, öğretim üyeleri ve öğrenciler katılım sağladı.

Programa konuşmacı olarak katılan; tiyatro, dizi ve sinema oyuncusu Doğan Tank, oyuncu olmaya karar verdiği süreci, oyunculuk kariyer hayatına nasıl başladığını ve meslek hayatına karar verirken ailesinin kararına etkisinden bahsetti. IQ Film Yapımcısı Hüseyin Akkaş ile birlikte aldığı sahnede öğrencilere keyifli dakikalar yaşattı. Tiyatro,dizi ve sinema oyuncusu Tuncay Kaynak ile Türk sinemasının önemli film yazarı ve senaristi Şafak Güçlü, öğrencilerimizle interaktif bir şekilde gerçekleştirdikleri gösteride, final sınavları döneminde olan öğrencilere, motivasyon dolu eğlenceli anlar sundu.

Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir davetli konuşmacılara, etkinlikte yer aldıkları ve keyifli dakikalar yaşattıkları için teşekkürlerini sundu.

Program Rektör Sözbir tarafından konuşmacılara hediye ve teşekkür belgesi takdim edilmesiyle sona erdi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.