Sosyal Poli̇ti̇kalar Kurulu Üyesi̇ Gazeteci̇ Dr. Murat Yılmazdan Rektör Erdala Zi̇yaret

Spread the love

CUMHURBAŞKANLIĞI SOSYAL POLİTİKALAR KURULU ÜYESİ GAZETECİ DR. MURAT YILMAZ, ANADOLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. FUAT ERDAL’I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ.

Sosyal Poli̇ti̇kalar Kurulu Üyesi̇ Gazeteci̇ Dr. Murat Yılmazdan Rektör Erdala Zi̇yaret
Yayınlama: 28.06.2024
A+
A-
Spread the love

Cumhurbaşkanlığı Sosyal Politikalar Kurulu Üyesi Gazeteci Dr. Murat Yılmaz, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal’ı makamında ziyaret etti.

Anadolu Üniversitesi Rektörlük Ofisinde gerçekleşen ziyarette, Cumhurbaşkanlığı Sosyal Politikalar Kurulu ve Anadolu Üniversitesi arasında yürütülebilecek ortak projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Ziyarette ayrıca Anadolu Üniversitesi’nin köklü geçmişiyle sosyal alanda üniversite içi ve dışında ulusal ve uluslararası pek çok paydaşla gerçekleştirdiği çalıştaylar, sempozyumlar gönüllü projeler, çeşitli yarışmalardan, kurum ve kuruluşlardan alınan ödüller ve başarıların değerlendirmesi yapıldı. Rektör Prof. Dr. Erdal, Dr. Yılmaz’a nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.