Söke Tarım Fuarının Bu Yılki̇ Tari̇h Ve Yeri̇ Açıklandı

Spread the love

AYDIN’IN SÖKE İLÇESİNDE TARIM FUARININ BU YILKİ TARİHLERİ BELLİ OLURKEN, SON YILLARDA MART AYINDA KAPILARINI AÇAN FUAR BU YIL EYLÜL AYINDA GERÇEKLEŞECEK.

Söke Tarım Fuarının Bu Yılki̇ Tari̇h Ve Yeri̇ Açıklandı
Yayınlama: 30.05.2024
A+
A-
Spread the love

Aydın’ın Söke ilçesinde tarım fuarının bu yılki tarihleri belli olurken, son yıllarda Mart ayında kapılarını açan fuar bu yıl Eylül ayında gerçekleşecek.

Bu yıl 29’uncusu düzenlenecek Söke Tarım, Sanayi, Ticaret, Sergi ve Panayırı, Söke’nin kurtuluş etkinlikleri kapsamında Söke Belediyesi işbirliği ile 5-8 Eylül 2024 tarihleri arasında Söke Çarşamba Pazarı’nda yapılacak. Fuarın her yıl olduğu gibi bu yıl da tarım, sanayi ve ticaret alanlarında önemli bir buluşma noktası olacağını belirtilirken; etkinlikte yerel ve ulusal katılımcılar, en yeni ürünlerini ve hizmetlerini sergileme fırsatı bulacak. Fuarda, yine tarım teknolojilerinden sanayi ürünlerine, ticaret imkanlarından sergi ve panayıra kadar geniş bir yelpazede etkinlikler yer alacak.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.