Söke Eği̇ti̇m Vakfı (Sökev) Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

Spread the love

SÖKEV GENEL KURULU YAPILDI

Söke Eği̇ti̇m Vakfı (Sökev) Genel Kurul Toplantısı Yapıldı
Yayınlama: 07.06.2024
A+
A-
Spread the love

Söke’de özellikle üniversite binalarının yapımı konusunda öncülük eden Söke Eğitim Vakfı (SÖKEV) genel kurul toplantısını yaptı. 2 yıl 3 aylık bir zaman sonrasında yapılan gelen kurul toplantısı Kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Kaymakam Ali Akça’nın açılış konuşması, saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan toplantıya Söke Belediye Başkanı Dr. Mustafa İberya Arıkan, Söke İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cemal İyem başta olmak üzere Vakıf üyeleri katıldı.

Toplantıda divan başkanlığını Murat Kaloğlu yaparken, divan katipliğini ise Filiz Karaman yaptı.

Genel kurul toplantısında faaliyet, bütçe ve denetim kurulu raporları okunarak, oy birliği ile kabul edildi. Genel kurul toplantısında yapılan seçimle yeni yönetim kurulu da belirlendi.

Kaymakam Ali Akça’nın başkan olduğu SÖKEV yönetiminde Söke Belediye Başkanı Dr. Mustafa İberya Arıkan ve Söke İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cemal İyem doğal yönetim kurulu üyeleri olarak yer alıyor. SÖKEV yönetim kurulunda yer alan diğer isimler ise Murat Kaloğlu, Mustafa Toyran, Hasan Hüseyin Gümüşkaya, Mustafa Korhan Taşkın, Filiz Karaman ve Hilmi Salbaş oldu.

Denetim Kurulu ise Esma Ceylan, Hüseyin Koşar ve Ertan Gündüz’den oluştu.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.