Sokakta Kabusu Yaşadılar: Bi̇ri̇ Yola İti̇ldi̇, Di̇ğeri̇ Merdi̇venden Atıldı

Spread the love

KOCAELİ’NİN İZMİT İLÇESİNDE YOL KENARINDA OTURAN 2 ARKADAŞ, YANLARINA YAKLAŞAN 3 KİŞİLİK GRUBUN SALDIRISINA UĞRADI. DARP EDİLEN GENÇLERDEN BİRİ O SIRADA YOLDAN GEÇEN ARACA DOĞRU ATILIRKEN, DİĞERİ İSE MERDİVENDEN İTİLDİ. OLAY ANI SANİYE SANİYE GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI.

Sokakta Kabusu Yaşadılar: Bi̇ri̇ Yola İti̇ldi̇, Di̇ğeri̇ Merdi̇venden Atıldı
Yayınlama: 10.06.2024
A+
A-
Spread the love

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde yol kenarında oturan 2 arkadaş, yanlarına yaklaşan 3 kişilik grubun saldırısına uğradı. Darp edilen gençlerden biri şahıslar tarafından ittirilince yola düştü, diğeri ise merdivenden atıldı. Olay anı saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, 2 Haziran Pazar günü gece saatlerinde Kemalpaşa Mahallesi Ayakkabıcılar Çarşısı’nda meydana geldi. İddiaya göre, isimleri öğrenilemeyen 3 kişi, yol kenarında oturan E.A. (32) ile H.K.’nin (35) yanına gelerek, “Neden burada oturuyorsunuz?” diye sordu. Bir süre sonra şahıslar bilinmeyen bir sebeple E.A. ile H.K.’ye saldırdı. Şahıslar tarafından ittirilen ve ayağı takılıp yola düşen H.K., şans eseri otomobilin çarpmasından son anda kurtuldu. E.A. ise merdivenden itildi.

Şüpheliler olay yerinden uzaklaştıktan sonra E.A. ile H.K. kendi imkanlarıyla Kocaeli Devlet Hastanesi’ne gitti, aynı zamanda şahıslardan şikayetçi de oldu. İkisinin de yüzünde morluklar oluştuğu, merdivenden itilen E.A.’nın ise bacağının kırıldığı öğrenildi.

Öte yandan, olay anı saniye saniye bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, şahısların E.A. ile H.K.’nin yanına geldiği, bir süre sonra iki arkadaşa saldırdıkları anlar yer aldı.

Polis ekipleri olayı gerçekleştiren şahısları yakalamak için çalışma başlattı.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.