Şırnakta Fi̇li̇sti̇n Yararına Yardım Kampanyası Başlatıldı

Spread the love

ŞIRNAK İL MÜFTÜLÜĞÜ ÖNCÜLÜĞÜNDE GELİRİ FİLİSTİN’E BAĞIŞLANMAK ÜZERE YARDIM KAMPANYASI DÜZENLENDİ.

Şırnakta Fi̇li̇sti̇n Yararına Yardım Kampanyası Başlatıldı
Yayınlama: 01.11.2023
A+
A-
Spread the love

Şırnak İl Müftülüğü öncülüğünde geliri Filistin’e bağışlanmak üzere yardım kampanyası düzenlendi.

İsrail’in Filistin’e yönelik sürdürmekte olduğu bombardıman neticesinde oluşan ağır tahribat ve mağduriyetleri giderme adına başlatılan yardım çalışmaları çerçevesinde Şırnak İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı tarafından merkez Sanat Sokağı’nda yardım kampanyası düzenlendi.

İl Müftülüğü Kur’an Kursu hocaları, öğrencileri ve kadınların hazırladığı yemek, tatlı ve el işleri satışa sunuldu. 1-3 Kasım tarihlerinde açık olacak yardım kampanyasında toplanan gelirler Filistin’e ulaştırılacak.

Şırnak İl Müftüsü Ahmet Dilek, Türkiye geneli olan bu yardım kampanyasına bugün başladıklarını belirterek, Filistin’dekilere destek amacıyla burada yardım kampanyası düzenlediklerini söyledi.

Elde edilecek gelirlerle bir nebze de olsa destek olmayı düşündüklerini ifade eden Dilek, “Yaralarına merhem oluruz inşallah. Buraya gelip yardım kampanyasına destek verecek kardeşlerimize teşekkür ediyoruz. Allah, onların hayırlarını kabul eylesin. Filistin’deki zulüm gören kardeşlerimize de Cenabı Hak bir an önce muzafferiyetler eylesin” dedi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.