Şırnaklı Engelli̇ Kardeşlere Akülü Araç Yardımı

Spread the love

HAKKARİ GENÇLİK VE ENGELLİLER DERNEĞİ ŞIRNAK’IN ULUDERE İLÇESİ ANDAÇ KÖYÜNDE İKAMET EDEN İHTİYAÇ SAHİBİ AĞIR ENGELLİ ÖZEL GEREKSİNİMLİ OLAN  2  VATANDAŞA AKÜLÜ ARABA VE MANUEL  TEKERLEKLİ SANDALYEYİ HEDİYE ETTİ.

Şırnaklı Engelli̇ Kardeşlere Akülü Araç Yardımı
Yayınlama: 01.07.2024
A+
A-
Spread the love

Hakkari Gençlik ve Engelliler Derneği Şırnak’ın Uludere ilçesi Andaç köyünde ikamet eden ihtiyaç sahibi ağır engelli özel gereksinimli olan 2 vatandaşa akülü araba ve manuel tekerlekli sandalyeyi hediye etti.

Hakkari Gençlik ve Engelliler Derneği Başkanı Yavuz Aydoğdu, Şırnak’ın Uludere ilçesi Andaç köyünde ikamet eden yüzde 99 engelli Ferdi Ölmez ve yüzde 95 engelli Mihrivan Ölmez için 1 adet akülü araba 1 adet manuel tekerlekli sandalye desteğinde bulundu. Yapılan destek ile ilgili açıklamalarda bulunan Hakkari Gençlik ve Engelliler Derneği Başkanı Yavuz Aydoğdu hayırseverlerin desteğiyle temin ettikleri akülü araba ve manuel tekerlekli sandalye ihtiyaçları olan Ferdi ve Mihrivan kardeşlere araçların teslim ettiğini söyledi.

Ferdi ve Mihrivan Ölmez’in aileleri ise kendilerine ulaşan Hakkari Gençlik ve Engelliler Derneğine ve hayırsever vatandaşlara teşekkür etti.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.