Şırnakın Suri̇ye Sınırında Anız Yangını: 7 Köy Etki̇lendi̇

Spread the love

ŞIRNAK’IN İDİL İLÇESİNDE ÇIKAN VE AKŞAM SAATLERİNDE KONTROL ALTINA ALINAN YANGIN, RÜZGARIN ETKİSİYLE YENİDEN BAŞLADI. 7 KÖYÜ ETKİLEYEN YANGINI SÖNDÜRME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR.

Şırnakın Suri̇ye Sınırında Anız Yangını: 7 Köy Etki̇lendi̇
Yayınlama: 23.06.2024
A+
A-
Spread the love

Şırnak’ın İdil ilçesinde çıkan ve akşam saatlerinde kontrol altına alınan yangın, rüzgarın etkisiyle yeniden başladı. 7 köyü etkileyen yangını söndürme çalışmaları sürüyor.

İdil ilçesi Suriye sınırında dün sabah saatlerinde bilinmeyen bir nedenle çıkan anız yangını, köylülerin ve itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle akşam saatlerinde kontrol altına alındı. Yangın rüzgarın etkisiyle tekrar başladı ve kısa sürede büyüyerek çevresindeki 7 köyü etkiledi.

İdil Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Suriye tarafından rüzgarın etkisiyle hızla ilerleyen anız yangını İdil ilçesine bağlı 7 köyü etkilemiştir. Yangın haberi üzerine İdil Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, yangını söndürmek için araç ve ekiplerimizle birlikte yangının olduğu bölgeye intikal etmiştir. Sınır hattı boyunca süren yangını söndürmek için Cizre Belediyesi ve Silopi Belediyesi araç ve ekipleriyle birlikte bölgeye intikal etmiştir” denildi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.