Siirt’te Dünya Pilotlar Günü’nde öğrencilere özel gösteri

Spread the love

SİİRT’TE 26 NİSAN DÜNYA PİLOTLAR GÜNÜ ÇERÇEVESİNDE, JANDARMA HAVACILIK BAŞKANLIĞI EMRİNDE, GÖREVLİ PİLOTLAR, 14 EYLÜL ANADOLU LİSESİ’NDE ÖĞRENİM GÖREN VE HALK OYUNLARI YARIŞMASINDA GENÇLER KATEGORİSİNDE İL BİRİNCİLİĞİNİ ELDE EDEN ÖĞRENCİLER TARAFINDAN ZİYARET EDİLDİ.

Siirt’te Dünya Pilotlar Günü’nde öğrencilere özel gösteri
Yayınlama: 26.04.2023
A+
A-
Spread the love

Siirt’te Jandarma Havacılık Başkanlığı emrinde görevli pilotlar, kendilerini ziyaret eden öğrencilere T129 Atak helikopteri ile gösteri uçuşu yaptı.

Siirt’te 26 Nisan Dünya Pilotlar Günü çerçevesinde, Jandarma Havacılık Başkanlığı emrinde görevli pilotlar, 14 Eylül Anadolu Lisesinde öğrenim gören ve halk oyunları yarışmasında gençler kategorisinde il birinciliğini elde eden öğrenciler tarafından ziyaret edildi. Sürpriz ziyaretin ardından pilotlarca Jandarma Genel Komutanlığı envanterinde bulunan S70 Sikorsky ve T129 Atak helikopterleri tanıtılarak, öğrencilerin merak ettikleri sorular cevaplandı.

İç güvenlik operasyonları, bölgede yürütülen terörle mücadele harekatları ve arama kurtarma faaliyetlerinde önemli bir rol üstlenen pilotların T129 Atak helikopteri ile yaptığı gösteri uçuşu öğrenciler tarafından büyük ilgi ve beğeniyle izlendi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.