Si̇vas Vali̇li̇ği̇nden “Mekanın Sahi̇pleri̇ Geldi̇” Paylaşımı

Spread the love

SİVAS’IN DİVRİĞİ İLÇESİNDE DAĞ KEÇİSİ AİLESİ GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI. SİVAS VALİLİĞİ O ANLARI “MEKANIN SAHİPLERİ GELDİ” DİYEREK PAYLAŞTI.

Si̇vas Vali̇li̇ği̇nden “Mekanın Sahi̇pleri̇ Geldi̇” Paylaşımı
Yayınlama: 11.06.2024
A+
A-
Spread the love

Sivas’ın Divriği ilçesinde dağ keçisi sürüsü güvenlik kamerasına yansıdı. Sivas Valiliği o anları “Mekanın sahipleri geldi” diyerek paylaştı.

Sivas’ın Divriği ilçesinde bulunan cam seyir terası, bu kez de sevimli bir aileye ev sahipliği yaptı. Kayaların usta tırmanıcıları olarak adlandırılan Dağ keçileri cam seyir terası sosyal alana girdi. Keçi ailesinin alanda adete keşif gezisi yapması güvenlik kamerasına yansıdı. Sivas Valiliği keçilerin o anlarını sosyal medya hesabından paylaşarak, “Mekanın sahipleri geldi. Divriği Cam Seyir terasına çıkan yaban keçileri alanda bulunan sosyal tesisimizin tüm imkânlarından faydalanıyor. Çaltı Çayı Kanyonu üzerinde bu muhteşem güzelliklere yakından şahit olmak için sizi de Divriği Cam seyir terasına bekleriz” denildi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.